Asfalt

Asfaltverwerking

VGB Asfalt is gespecialiseerd in de verwerking van asfalt. Het aanbrengen van een laag asfalt gebeurt machinaal met een asfaltspreidmachine. Na het aanbrengen van een onderlaag asfalt op de afgewerkte funderingslaag vormt een kleeflaag een soort lijm tussen de verschillende asfaltlagen in. Daarop zorgen walsen voor de juiste verdichting en vlakheid. Om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn beschikt VGB Asfalt over twee asfaltspreidmachines met een breedte van 2,5 tot 5 meter en 3 tot 6 meter. De onderneming beschikt voor smallere wegen bovendien over twee fietspadmachines met een werkbreedte van 1.20 tot 2.40 meter. Het materieel wordt bemand door gemotiveerde en professionele medewerkers, die in dienst zijn van VGB Asfalt.
Naast de verschillende asfaltspreidmachines heeft VGB Asfalt de beschikking over diverse walsen: twee drierolwalsen, twee grote tandemwalsen, drie kleine walsen en een bandenwals voor het verdichten van dikke onderlagen.

Door de nauwe samenwerking met van Grunsven & Langenhuijzen Transport zijn wij in staat om een totaaloplossing te bieden voor de levering, het transport en de verwerking van asfalt. De omvang van het uit te voeren project is voor ons geen punt. Wij verzorgen graag de asfaltverwerking voor u.

Voor meer informatie of de aanvraag van een offerte bent u welkom met een e-mail naar info@vgbasfalt.nl.